Znamení Vodnáře a jeho kreativita - 21. 1. - 20. 2.

Svobodomyslní lidé ve znamení Vodnáře mají hlavu plnou nápadů. Toto kreativní a zvídavé znamení potěšíte i obrazem pro malování podle čísel. Pojďte se seznámit s jeho povahou, zájmy a zálibami. Zjistíte, jaký motiv pro něj zvolit jako nejlepší dárek.

Jací jsou lidé ve znamení Vodnáře

Vodnářův živel je vzduch, a proto miluje svobodu a nenechá se omezovat. Tento idealista je plný originálních nápadů, má logické myšlení, bystrý intelekt a rád se učí. Miluje umění, knihy, dokumenty i cestování. Obdivuje přírodu i nové technologie a často se řadí mezi vynálezce, objevitele, umělce i spisovatele a nezná limity. Má upřímnou a přátelskou povahu, je veselým společníkem a je plný bezbřehé fantazie.

Vodnář a jeho kreativita

Toto znamení je samé překvapení, rádo své blízké ohromuje něčím novým a zvláštním a stejně tak ho potěšíte, pokud ho obdarujete dárkem, který opravdu nečekal. Vyhledává netradiční věci, nové zážitky, cestování, cizí speciality i bláznivé akce. Rád kreativně tvoří, trénuje svůj intelekt a různé dovednosti. Hodně miluje společnost, ale rád tvoří i o samotě v klidu. Usilovně rozvíjí všechny svoje stránky.

Vodnář a jeho barvy

Mezi oblíbené barvy tohoto vzdušného znamení patří zejména fialová a růžová. Má rád přírodu, proto nesáhnete vedle ani s dárkem v odstínech zelené barvy, ať už je to šperk, oblečení nebo umělecký předmět. Líbí se mu i modrá v tmavších barvách noci i světlejších odstínech nebe či moře. Sázkou na jistotu je i čistě bílá, která poskytuje volný a nekonečný prostor pro nové nápady a rozvíjení kreativity.

Rostliny, květiny, zátiší a příroda

Motivem jako stvořeným pro Vodnáře je obraz Květina v okně s kyticí fialových šeříků, Kytice pivoněk v podobě krásného zátiší v jemně růžových barvách i Kytice tulipánů, kde se jejich bělostné okvětní plátky snoubí s růžovými drobnými kvítky. Ocení i levandulové lány na obraze Levandulový sen, Objetí stromů nebo Olejomalba růžové stromy. Tyto barvy stimulují jeho kreativní myšlení.

Letící balónky

Mezi nejdůležitější hodnoty pro lehce excentrického Vodnáře patří svoboda, nespoutanost a přátelství. Tomu odpovídá i motiv Žena s balónky u Eiffelovky nebo obraz Vzhůru do oblak. Obdarujte svého blízkého inspirujícím motivem a dejte mu najevo, že ho respektujete a jak moc pro vás znamená. Podpořte jeho snění. Jeho vize se pak promění ve studnici originálních nápadů, které může realizovat.

Ženy, andělé i tanečnice

Vodnář má blízko k umění. Vzdušné znamení mohou inspirovat křídla andělů, motivy baletek a tanečnic i krásné ženy rafinovaně skrývající svou krásu pod krempou klobouku či pod deštníkem. Milovníky hudby oslní Žena s klavírem, intelektuály Buddha, úsměv Mony Lisy i obrazy ze sekce umění. Netradiční obrazy Vodnáře zaručeně osloví, budou mu inspirací a udělají radost při každém pohledu.

100 %