Znáte diamantové malování?

Chtěli byste své nevšední vzpomínky proměnit v krásný obraz? Zkuste si ho sami vytvořit pomocí diamantového malování. K tomuto způsobu malování nepotřebujete barvy, vodu ani štětec. Připravíme vám stovky malých diamantů i pomůcky.

Zkuste relaxovat se speciální diamantovací sadou vytvořenou přímo pro vás na míru a proměňte své nejkrásnější zážitky na nádherné mozaiky ze třpytivých kamínků podobných diamantům. Díky této technice můžete zkusit malovat diamanty i z vlastních fotek, nejen naše hotové motivy.

diamantování podle vlastní fotky

Malujte podle čísel a vyzkoušejte novou aktivitu

Vytvořte si diamantový obraz podle vlastní fotografie. Stačí nám ji nahrát a poslat v objednávce a my pro vás vyrobíme vlastní sadu na domácí tvoření plnou třpytivých diamantů. S diamantovým malováním můžete sami vytvořit krásný obraz pro své blízké nebo si na zdech vytvořit galerii plnou nejkrásnějších momentů vašeho života. Diamantový obraz podle vlastní fotky je skvělým dárkem k narozeninám, svátku, Vánocům, svatbě i výročí. Darujete hotový obraz vyplněný diamanty nebo předlohu.

Diamantový obraz podle vlastní fotky

Jak postupovat při objednání takového obrazu? Vyberte si fotku, ze které byste si chtěli nechat vytvořit diamantový obraz s předlohou. Vyberte si požadovanou velikost budoucího obrazu. Pak zvolte možnost, zda chcete plátno rovnou napnout na vnitřní rám. Nahrajte k objednávce vybranou fotografii a z košíku nám objednávku odešlete. Připravíme vám grafický návrh budoucího obrazu a zašleme ke schválení. Pak se pustíme do výroby a předlohu i s diamanty vám zašleme.

Co obsahuje balení diamantování podle čísel

V balíčku najdete plátno se symboly pokryté lepkavou hmotou, na kterou budete diamaty postupně klást. V zásilce budou i pytlíčky s barevnými diamanty namíchanými přesně na míru pro váš obraz. Nechybí ani sada nářadí, jako je plastová mistička na nabírání diamantů, diamantovací pero a vosk. Přidáme grafickou předlohu na diamantové malování s podrobným návodem, díky kterému si snadno obraz vytvoříte.

Sada obsahuje diamantove malovani

Jak se diamantuje podle čísel z vlastní fotky

Poslali jste nám vhodnou fotku, ze které jsme vám vyrobili očíslované plátno k diamantování a máte už doma svou zásilku? Nyní se podíváme na to, jak postupovat při diamantování obrazu podle vlastní fotografie.

Jak postupovat při diamantování obrazu

Spárujte si jednotlivá čísla na plátně se shodně označeným symbolem na pytlíčcích s barevnými kamínky. Zaslané plátno obsahuje předtištěnou barevnou předlohu se symboly, které už čekají jen na to, až jednotlivé plochy postupně zaplníte blýskavými diamanty ze své nové sady. Podle grafické předlohy na diamantové malování to se zaslaným podrobným návodem hravě zvládnete a snadno si obraz vytvoříte. Stačí jen krok za krokem postupovat podle návodu.

diamantování podle vlastní fotografie

Rozdělení plochy obrazu

Obraz je pečlivě rozdělený do miniaturních políček označených symboly čísel a písmen. Stejná čísla a písmena najdete vždy i na pytlíčcích se třpytivými kamínky. Díky tomu snadno zjistíte, kam jaký diamant přesně patří. Díky jednoduchému návodu a postupu si svou třpytivou mozaiku zvládne poskládat každý. Můžete být začátečník bez uměleckých zkušeností, dítě nebo senior. Diamantování obrazu je úžasná zábava, která přináší ohromující výtvarná díla. Můžete si pak pověsit obraz na stěnu a kochat se hotovým dílem. Klidně si můžete postupně vytvořit malou galerii diamantových obrazů vlastnoručně vyrobenou ze svých fotografií.

 Proč se pustit do diamantového malování

Díky tvoření se snadno zbavíte stresu a úzkosti, rozvinete svou kreativitu, popustíte uzdu fantazii, posílíte soustředění i trpělivost, užijete si zábavu a skvěle se zrelaxujete. Nepotřebujete k tomu žádné předchozí zkušenosti s tvořením obrazů. Diamantování můžete dělat sami, je to však i skvělá rodinná aktivita. Můžete prožít pěkné odpoledne nebo krásný večer s nejbližšími při diamantování společného obrazu. Diamantový obraz je navíc skvělý dárek i pro vaše blízké. Osobní pozornost s originálním nápadem bude mít úspěch při jakékoliv příležitosti.

diamantování

100 %