Velikonoční VÝPRODEJ získej obraz ZDARMA v akci 2+1 !!! Zbývá už jen pouze
31.3.2024 23:59
!

Diamantové malování je třpytivá zábava pro všechny, co rádi tvoří

Pokud se potřebujete odreagovat, nebo zrovna venku prší, zkuste se pustit do diamantového malování, které probudí vaši fantazii a kreativitu na celé hodiny. Jakmile bude dílo dokonáno, poslouží jako skvělá ozdoba do bytu nebo dárek.

Diamantové malování nebo diamantování obrazu je příjemná kreativní činnost, která účinně zažene nudu, posílí soustředění a zažene myšlenky plné starostí všedních dnů. Se správnou výbavou se s ním můžete vydat po třpytivé cestě plné malých plastových diamantů, která vás zavede až na konec tvoření krásného obrazu.

diamantování

Sada na diamantování

U diamantování se nemaluje štětcem ani barvami. Vystačíte si se speciálním perem a vyřezanými třpytivě barevnými kamínky ve tvaru diamantů, které nádherně odrážejí světlo. Zašleme vám sadu vybavenou perem, diamanty v pytlíčcích označených kódem, plátno s předtištěným barevným motivem, lepivou hmotu na přichycení diamantů k peru, lopatku na nabírání kamínků, plastovou misku a další pomůcky.

Sada obsahuje diamantove malovani

Diamantové malování pro všechny kreativce

Vaším úkolem bude předtištěný motiv na plátně posázet všemi barvami diamantů přibalenými k vaší sadě. Princip je snadný. Spárujete symboly na plátně s čísly diamantů na pytlíčcích. Díky tomu je snadné zjistit, kam který kamínek patří a můžete se do diamantování směle pustit. Malé kamínky postupbě budete klást pomocí pera na lepivý podklad a pod rukama vám bude vznikat úchvatná třpytivá mozaika obrazu.  

Diamantový obraz podle vlastních představ

Vydiamantovat můžete cokoliv. Kromě hotových motivů zvířátek a postaviček z pohádek a komiksů a dalších předloh si můžete nechat vyrobit i originální předlohu na plátně z vlastní fotky z dovolené či oslavy, zvěčnit sami sebe, své blízké i svého mazlíčka. Záleží jen na vaší fantazii a kreativitě. Při malování diamantovacím perem vznikne obraz s třpytivým efektem, kterého s barvami nedosáhnete.

Diamantový obraz na stěnu

Jakmile dokončíte diamantové malování, hotový obraz si díky vypnutí na dřevěný rám můžete ihned po jeho dokončení pověsit rovnou na zeď. Pokud si chcete jen užít skládání kamínků, zvolte sadu pouze se srolovaným plátnem, které si pak můžete uložit do sbírky nebo jej někomu darovat. Diamantové malování vás doslova pohltí a nebudete se od něj chtít ani na chvíli odtrhnout. Vyměňte koukání na televizi za procvičování prstů a pozornosti při technice zvané diamantování.

detail diamantování

100 %