Znamení Berana a jeho kreativita - 21. 3. – 20. 4.

Znamení Berana je vášnivé i romantické zároveň, s různorodou povahou i koníčky. Při vybírání vhodného motivu obrazu pro malování podle čísel se zkuste řídit nejen jeho povahovými rysy, ale i tím, co má rád a jaké barvy patří k tomuto znamení.

Jací jsou lidé ve znamení Berana

Vášnivému znamení Berana vládne podle astrologie ohnivý živel a planeta Mars, pojmenovaná po římském bohu války, spojená se sílou, energií a mocí. Beran je čilý, spolehlivý, ambiciózní, temperamentní a překypuje životní energií, kterou rád předává. Tito neohrožení bojovníci díky tvrdohlavosti své cíle dotahují do konce. Rádi se oddávají snění a tvorbě. Milují obrazy, umění, hudbu, divadlo a tanec.

Berani a jejich barvy

Berani vyznávají upřímnost a nekomplikovanost. Milují ohnivě červenou barvu. Je jen na vás, zda zvolíte krvavě rudý odstín, karmínovou, bordó, třešňovou či malinovou. Oheň je jejich živel, proto je pro ně vhodný dárek s tematikou ohně, hrající teplými barvami v odstínech oranžové a žluté. Berani na něm obdivují jeho svobodu, energii, hřejivost a vášnivost.

Milovníci umění

Beranův umělecký styl je expresionismus plný vibrujících emocí, vášně, abstrakce a silných témat, která objeví pod tahy štětce. Vyberte obraz světových umělců, který namaloval třeba Vincent van Gogh, Franz Marc, Edvard Munch nebo August Macke. Může to být třeba Hvězdná noc nebo ohnivé Slunečnice. Je na vás, zda se ho rozhodnete obraz vymalovat a darovat ho už hotový, nebo necháte Berana tvořit.

Květiny, příroda a zvířata

Berani jsou srdnatá znamení s přátelskou povahou. Rádi pečují o vše živé, ať už to jsou to rostliny, květiny či příroda v podobě fauny či flóry. Hodí se třeba obraz Kytice rudých květů nebo Láska v srdci, který navozuje romantickou atmosféru. Mají pěkný vztah i ke zvířatům. Pokud mají domácího mazlíčka, nebo je nějaké zvíře jeho vzorem, dárkem se zvířecí nebo přírodní tematikou vždycky zabodujete.

Obrazy s romantickou tematikou

Beran patří navzdory své urputnosti mezi romanticky založené povahy. Umí být velmi sentimentální a líbí se mu věci s romantickou tematikou. Vhodným dárkem je obraz Zamilovaný pár, Láska při úplňku nebo milenci pod Eiffelovou věží. Pěkný a romanticky laděný motiv ho dozajista potěší. Třeba obraz oblíbeného města, kam by se rád podíval, nebo kam se rád vrací, přístav Noční Benátky nebo Mapa světa.

Veselé motivy i fantasy

Berana můžete potěšit obrazem krajin, měst a zajímavých míst planety. Zaujmou ho historické dopravní prostředky i vesele barevná zvířata, která mu zvednou náladu. Perfektní motiv pro Berana je i s nádechem fantasy či komiksů. Ocení také obraz, který je tajemný, ale zároveň silný a vznešený, stejně jako Beranova povaha.

100 %