Velikonoční VÝPRODEJ získej obraz ZDARMA v akci 2+1 !!! Zbývá už jen pouze
31.3.2024 23:59
!

Znamení Ryb a jejich kreativita - 21. 2. – 20. 3.

Živlem Ryb je voda a snad i proto patří mezi znamení s jemnou a klidnou povahou se silnou fantazií a sklony k duchovnu. Stejně jako voda si umí najít různé cesty, anebo se pěkně rozbouřit. Jaký motiv obrazu malování podle čísel je pro ně nejlepší dárek?  

Jací jsou lidé ve znamení Ryb

Lidé narození v Rybách jsou velice citliví, ohleduplní a vnímaví. Ryby milují knihy, hudbu i umění a sami mají umělecké sklony. Vyznávají morální principy a jsou to obětaví idealisté s hlavou v oblacích a bujnou fantazií. Cení si domácí pohody a rodinného zázemí i přátel, pečují o své nitro a duchovní rozvoj. Umí se vcítit do jiných a neodsuzují je. Jsou empatičtí, tak trochu introverti a vyhledávají klid a harmonii.  

Ryby a jejich barvy

Oblíbenou barvou Ryb s živlem vody je modrá, ať už v barvě tmavé oblohy, v odstínech blankytné modři v barvě nebe, tyrkysové, anebo se zelenkavým či šedivým nádechem hlubokých oceánů. Modrá je barva klidu a harmonie. Fialová je pro ně duchovní, vznešená, luxusní a stimulující kreativní myšlení i fantazii, vhodná pro relax i tvorbu. Bílá barva mořské pěny a obláčků souzní s citlivou povahou Ryb.

Ryba jako symbol věčného života

Ryby jsou umělecky nadané a mají úžasnou fantazii. Pomozte jim se naplno vyjádřit a zbavit se stresu díky malování podle čísel. Ryba je symbolem věčného života nejen v křesťanství. Už v antické mytologii byla symbolem plodnosti a záchrany podle legendy, kdy dvě ryby zachránily Venuši a Amora a staly se hvězdami. Obraz Ryba jako symbol věčného života, je proto sázkou na jistotu.

Uklidňující mandaly i křídla andělů

Spirituálním Rybám uděláte radost třeba obrazem Sova mandala. Soví peříčka jsou na jejím těle složena tak, jako se skládají obrazce uklidňujících mandal. Navíc v sobě spojují oblíbené fialové a modré odstíny barev s harmonií a klidem. Ten naleznou i při pohledu na obraz s motivem andělů. Mohou se ukrýt pod jejich ochrannými křídly. Je jen na vás, zda darujete obraz nevymalovaný, nebo věnujete už hotové dílo.

Mořské vlny a blankytné nebe

Vodní znamení potěšíte obrazem s něžnými mořskými vlnami plnými síly a energie nebo hloubkou vody bezbřehých oceánů. Jsou na něm nejen oblíbené barvy i živel Ryb. Mohou na něm být Plachetnice,Kosatky, ale i dravé ryby, jako na obraze Žralok útočí. Obraz se stane impozantním doplňkem každé domácnosti i pracovny. Barvu nebe jim připomene obraz Žena s balónky u Eiffelovky či Vzhůru do oblak.

Příroda, zvířata, města a lapače snů

Pokud si nejste jisti, vyberte takový motiv, na kterém jsou oblíbené barvy Ryb. Nebo motiv, který nějak souvisí s povahovými vlastnostmi nebo zájmy obdarovaného. Ryby jsou duchovně založené a vyhledávají klid a harmonii. Ocení obraz Lapač snů, ale i motivy přírody, zvířat i nádherných měst, které je zaručeně osloví. Ryby ocení i umělecké předlohy, třeba známá díla, které namaloval sám Vincent van Gogh.

100 %