Znamení Vah a jejich kreativita – 23. 9. - 23. 10.

Váhy jsou váhavé a komplikované znamení, které má potíže s rozhodováním. Pokud je chcete překvapit dárkem, přinášíme vám spoustu tipů, jak pro ně volit vhodné dárky. Vsaďte na malování podle čísel. Váhy milují kulturu a mají umělecké sklony.

Jací jsou lidé ve znamení Vah

I když jsou Váhy váhavé a nerozhodné, jsou mistry analytického myšlení a strategie. Spravedlnost a férové jednání jsou pro ně na prvním místě a usilují o to, aby věci byly v rovnováze. Hodně času stráví vyrovnáváním pomyslných misek vah. Cení si klidu, míru a harmonie. Potřebují čas, aby si vše pečlivě rozmyslely. Nesnáší unáhlenost a zbrklost, jsou opatrné, citlivé, komunikativní a empatické.

Váhy a jejich kreativita

Váhy jsou umělecky nadané a mají kladný vztah k umění. Často velmi talentované znamení větru má v sobě nespoutanost, zapálenost pro věc i neobyčejnou tvůrčí sílu. Jakmile se do něčeho pustí, nepřestane, dokud to nedovede do konce a dokonalosti. Proto je malování podle čísel vhodným dárkem pro vyjádření kreativity. Váhy mají neobyčejné nadání a charisma. Bývají to skvělí herci, malíři, hudebníci a tanečníci. Toto vzdušné znamení si cení svobody, a to i v oblasti umění.

Váhy a jejich barvy

Diplomatické, taktní, uvážlivé a přizpůsobivé Váhy snadno podléhají pastelovým odstínům růžové, světle modré a zelené barvy. Světle modrá jim dodává klid, zdraví i trpělivost. Zelená jim přináší do života peníze, štěstí, naději, rovnováhu, regeneraci, motivaci i vitalitu. Růžová je barva přátelství, loajality a čestnosti. Váhy se nebojí ani pestrých barev, které dodávají interiérům osobitost. Často experimentují s tyrkysovou, nachově rudou, mořskou zelení i tmavými odstíny.

Souhvězdí Váha

Vyberte mu motiv, který ocení

Váhy ocení hotový obraz, který mu s láskou namalujete. Rády si ho však namalují i sami. Motivy vybírejte podle jejich oblíbených barev, koníčků i skvělých vlastností, které na nich obdivujete. Ocení obrazy známých měst, historických i moderních staveb, slavných osobností i obrazů od známých malířů, třeba od Vincenta van Gogha a jeho obraz Hvězdná noc, anebo obraz Mona Lisa od Leonarda da Vinci.

Krásné ženy, rychlá auta i obrazy domácích mazlíčků

Lidí ve znamení Vah ocení motiv krásné ženy, jako je Audrey Hepburn i Marilyn Monroe nebo rychlého auta i motocyklu. Umí se pokochat pohledem na romantický přístav, přímořské letovisko i krásnou pláž. Mají pěkný vztah k přírodě i ke zvířatům. Pokud mají domácího mazlíčka, nebo je nějaké zvíře jejich vzorem, dárkem se zvířecí nebo přírodní tematikou nešlápnete vedle.

Obraz na míru pro váhavé Váhy

V případě, že si nevíte rady, zakupte dárkový poukaz, ať si obdarovaný sám vybere, co se mu líbí a co by si chtěl sám namalovat. Můžete využít i nabídky tvorby motivů na míru podle vašich vlastních fotografií. Pokud máte třeba nějakou společnou vzpomínku, nechte ji  zvěčnit právě prostřednictvím obrazu. Váhy tento nápad ocení.

Horoskop

100 %