Vybarvování obrazu podle čísel je snadné

Pokud si chcete vyzdobit svůj domov opravdovým originálem, zkuste to s vlastnoručně namalovaným obrazem. Namalovat vlastní obraz akrylovými barvami na plátno podle čísel zvládnete i vy.

 

I když máte pocit, že na malování obrazu nemáte dost uměleckého nadání, s touto technikou můžete tvořit vlastní umění. Namalovat obraz tak, aby byl takřka dokonalý, podle čísel hravě zvládnete. Můžete si jej hrdě pověsit na stěnu třeba v obýváku.

Princip techniky vybarvování podle čísel

Vybarvování podle čísel je technika, která je už dost stará. I Leonardo da Vinci ji používal při výuce svých studentů. Jeho studenti mu také někdy pomáhali s jeho dílem. Vyznačil jim plošky na svém plátně, očísloval je a pak dal stejná čísla různým odstínům barev. A to je celé tajemství vybarvování nebo malování podle čísel.

Stačí si vzít barvy odpovídající číslům a plošky prostě vybarvit.

Malování podle čísel akrylovými barvami

Malování podle čísel je taková pokročilejší varianta známých omalovánek. Nebudete však při ní používat pastelky a papírovou předlohu, ale budete malovat akrylovými barvami na opravdové malířské plátno. Když si k tomu pořídíte i malířský stojan, budete si připadat jako opravdový umělec. Výsledkem vašeho malování bude opravdový obraz, jaký se dá koupit třeba v galerii. Každý kus bude originál, který bude navíc vytvořený vaší vlastní rukou.

Co najdete v balíčku

V sadě na malování podle čísel najdete malířské plátno s předtištěnou šablonou

sadu akrylových barev v uzavíratelných kelímcích. Set obsahuje i sadu štětců pro malování větších i drobnějších plošek. Plátno si můžete nechat rovnou napnout do rámu. Pak se při malování nemusíte bát, že se vám plátno přehne nebo zkroutí. S plátnem v rámu se lépe manipuluje a snadněji práci přerušíte třeba do druhého dne.

Stačí si vybrat vlastní motiv, jako jsou zvířata, květiny, příroda či dětské motivy.

 

100 %