Obrazy malované podle čísel - tipy a triky

Myslíte si, že malování podle čísel je pouze vymalovávání očíslovaných obrázků? Není to úplně tento případ. Je zde několik tipů pro malování podle čísel, které vám nejen pomohou oprášit vaše dosavadní malířské dovednosti, ale dovedou vás k tomu, že se stanete celkově dobrým malířem.

Při malování obrazů podle čísel dodržujte správný postup

strategie - malovani podle cisel

Důležitá věc, na kterou je potřeba pamatovat, je dodržovat postup - vždy pracujte pouze s jednou barvou naráz a postupujte od největších částí až k těm nejmenším. Pokud budete následovat tyto instrukce, nestrávíte zbytečně moc času vymýváním štětce a tak nevyplýtváte tolik barvy. Tím, že začnete nahoře a budete se propracovávat postupně dolů, se vyhnete nechtěnému rozmazání barvy zápěstím.

Začněte tmavšími barvami

shutterstock_779871835

Další užitečný tip je začít s tmavšími barvami a pak přejít ke světlejším nebo obráceně. To Vám pomůže uvědomit si,  jak funguje barevná kompozice a jak se barvy vzájemně ovlivňují a doplňují. Dejte si pozor, abyste neutopili Váš štětec v barvě - trocha postačí, dosáhnete tím lepší manipulace se štětcem a vyhnete se přetáhnutí.

Užijte si to

shutterstock_1141912151

Posledním tipem je: užijte si svůj projekt. Dodržujte pravidla, ale nebojte se experimentovat s vlastními nápady. Dejte si na čas a užijte si to vzrušení z vytváření něčeho nádherného. S našimi sadami pro malování podle čísel se můžete uvolnit, zabavit, zdokonalovat a učit. Spousta našich zákazníků si užívá tohoto koníčku ve skupině nebo jako relaxační činnost pouze pro ně. Zapomeňte na všechno při malování noční oblohy a nebo plamenného pohledu. Nezáleží na tom, co vás baví - máme sadu pro každého. Vypěstujte si nový koníček, naučte se novým dovednostem a vydejte se na cestu lemovanou Vašimi uměleckými výtvory.

100 %