Velikonoční VÝPRODEJ získej obraz ZDARMA v akci 2+1 !!! Zbývá už jen pouze
31.3.2024 23:59
!

Malování podle čísel – Co mě čeká?

Číslo za číslem, kousek po kousku, barva za barvou – dodržujte pravidla a budete překvapení tím, co dokážete vytvořit. Ať už jste vášnivý umělec nebo si prostě jen chcete odpočinout s terapeutickou malbou, sady pro malování malujpodlecisel.cz jsou to pravé.

malujpodlecisel.cz - co me ceka_1

Malování podle čísel je jednoduché jako hra, kde máte za úkol vymalovat dané očíslované úseky konkrétní barvou. Postupujte podle šablony a sledujte, jak Vám pod rukama vzniká barevné mistrovské dílo!

Vzrušující aspekt malování podle čísel spočívá v tom, že jeho počáteční vzhled je fádní a bezbarvý, ale jak budete pokračovat ve vyplňování tvarů, začne se obraz formovat. Poodstupte a obdivujte svůj dokončený umělecký projekt, který změnil prázdnou stránku na úžasné dílo.

Nemáte doma žádné malířské potřeby? Nebojte, naše sady na malujpodlecisel.cz obsahují akrylové barvy, štětce a plátno – vše, co potřebujete navíc, je pouze voda a Vaše umělecké oko. Objevte náš výběr souprav. Máme k dispozici mnoho různých designů, takže Vás malování podle čísel nikdy nebude nudit. Je to skvělá aktivita pro dospělé i děti. Sada může být také jedinečným dárkem pro Vaše blízké.

Malování podle čísel je forma umění, která je již v povědomí mnoho let. Věřte tomu nebo ne, renomovaný italský umělec Da Vinci vyvinul svůj vlastní styl této oblíbené zábavy. Zadal svým podřízeným úkol, aby vymalovali části jeho díla, které již dříve načrtl a očísloval.

Docela působivé!

 

Malování podle čísel nás učí, jak být lepšími umělci

malujpodlecisel.cz - zacatek

Kromě toho, že je jedná o zábavnou činnost skvělou pro aktivní odpočinek, malování podle čísel je fantastický způsob, jak oprášit Vaše výtvarné dovednosti. Nejvhodnější je zejména pro začínající umělce. Malování podle čísel Vám, jako umělci, umožní růst a rozšíří Vaše umělecké aspekty. Pomůže Vám pochopit, jak je obraz složen ze spousty různých tvarů a odstínů barev. Umožňuje Vám rozpoznat, že jednotlivé objekty na malbě se mohou zdát beztvaré, ale když se dají dohromady, vytvoří krásný obraz.

Soupravy na malování podle čísel Vás naučí vidět tvary barev bez pomoci obrysů. Malování podle čísel Vám umožní studovat a rozlišovat jednotlivé barevné oblasti zatímco se soustředíte na malé sekce obrazu a jaké barvy jsou tam použity, místo toho, abyste byli zaujati konečným výsledkem. Pro ctižádostivého umělce je to také fantastický způsob, jak zdokonalit techniku tahů štětce tak, abyste se postupem času mohli vrhnout do vlastního uměleckého díla.

Malování podle čísel je jen pro děti? NE!

malujpodlecisel.cz - dospělí

Malování podle čísel není pouze pro malé malíře – soupravy pro malování podle čísel určené jak pro malé tak velké umělce. Výběr Vám ulehčí filtrování jednotlivých obrázků dle náročnosti (lehká, střední, těžká).

Se širokou škálou složitých a fascinujících návrhů se z Vás stane umělec, který bude dokončovat jedno mistrovské dílo za druhým. Aktualizujte své malířské dovednosti a objevte to, co z Vás udělá opravdu skvělého malíře. Můžete si vybrat dle vaší chutí a oblibenosti např. monumentální pamětihodnosti, jako je Big Ben, divoká příroda, jako je třeba obraz tigra nebo si můžete zvolit klasické zátiší.

Nezáleží jestli jste nadějný umělec nebo nováček ve světě barev a obrazů, sady pro malování podle čísel Vám nabídnou komplexní obrazy, které se dají jednoduše dokončit a za výsledek Vaší práce se jistě nebudete stydět, naopak ještě si ho rádi pověsíte na Vaší zeď.

Malování podle čísel je jen pro dospělé? NE!

malujpodlecisel.cz - deti

Stimulujte kreativního ducha malých umělců se sadami na malování podle čísel. Jsou skvělé pro malé malíře nebo prostě jen jako aktivita, která děti zabaví. Sady jsou určené k tomu, aby v dětech odkryly jejich skrytý talent a stimulovaly inovativní tvořivost.

Naučte děti, aby dodržovali systém číslování a nepřetahovaly - skvělá aktivita pro nenucené učení základních malířských metod. Se stovkami druhů souprav pro malování podle čísel pro děti si může každý začínající umělec vybrat zda vstoupí na pirátskou výpravu, do pohádky plné draků a jednorožců nebo si namaluje jedno ze svých oblíbených zvířátek, jako jsou kočky a klokani. Naše sady pro malování podle čísel jsou skvělý způsob jak povzbudit dětskou kreativitu a sdílet s nimi lásku k umění. 

100 %