Obrazy s čísly jako vhodný dárek

Naše obrazy s čísly jsou skvělým tipem na dárek

Malování je skvělý způsob relaxace, rozvíjení kreativity a myšlení. Mnohdy se totiž celý den nezastavíme, jsme vystresovaní, vyčerpaní a unavení. Jakmile začneme tvořit, spojovat tečky v jeden celek a zapojovat barvy, získáme klid a uvolnění. Navíc nás naplní úžasný pocit tvoření a radosti z vlastnoručně vytvořeného díla.

Proč malovat podle čísel

shutterstock_507976057

Malování podle čísel je skvělou variantou dárku a formou relaxace, protože odstraňuje stres, kterého se dnes potřebuje zbavit každý. Navíc nám pod rukama vzniká krásné umělecké dílo. Malování nás učí trpělivost, podporuje kreativitu a zlepšuje schopnosti kreslení. Hotový obraz si každý může vystavit nebo jej věnovat.

A pokud kupujete omalovánky z teček jako dárek, přinášíme vám pár hlavních indicií, podle kterých se při nákupu řídit. Podle nich je vhodně vyberete a potěšíte své blízké.

Malujme to, co milujeme

shutterstock_1305150433

Na začátku se nám lépe maluje to, co milujeme. Víte, co má ten, komu chcete omalovánky darovat, opravdu rád? Podle toho svůj dárek vybírejte. Milují vaši blízcí své zvířecí mazlíčky, rádi cestují, obdivují přírodu nebo rádi vyráží do velkých měst? Někdo miluje zvířata či rostliny, jiný lidi nebo umění. Vybírejte si snadno v e-shopu dle předem vybraných kategorii.

A pokud si opravdu nevíte rady, nechte se inspirovat zájmem jiných. V tom případě stačí jen kliknout na nejprodávanější produkty, kde je najdete na jednom místě.

Pro začátečníky a pokročilé

shutterstock_511367245

Jiný obraz kupujte tomu, kdo teprve začíná a jiný tomu, kdo už si život nedovede bez malování ani představit a má s ním bohaté zkušenosti. Vyfiltrujte si proto snadno náročnost, která může být lehká, střední a těžká. Začínejte těmi jednoduššími.

S rámem i bez rámu. Pokročilí kreativní umělci si asi budou umět napnout plátno do rámu sami a stačí jim jen plátno bez rámu. Začátečníkům ulehčete práci a zvolte možnost zarámování. Kupte jim obraz včetně rámu a vypnutí plátna. U každého obrázku je tato možnost.

Umístění obrazu

Barevná kytice

Víte, kde vaši blízcí bydlí, kam se jim bude obrázek hodit a kde si jej vystaví? Možná víte o místě nad krbem nebo sedačkou, kam padne jako ulitý. Podle toho vybírejte vhodný obraz do ložnice, obývacího či dětského pokoje, nebo třeba do pracovny.

100 %