Chcete malovat? Malování podle stupně obtížnosti.

Možná jste už o malování podle čísel něco slyšeli. Znovuobjevená technika malování dovolí každému vytvořit akrylovými barvami opravdový obraz na plátně. Nemusíte si

na paletě míchat vhodné odstíny barev, to uděláme za vás. Užijte si své malování.

Od jednoduchého ke složitějšímu obrazu

Malování podle čísel je opravdu jednoduché. To však neznamená, že je vždy tak snadné svůj obraz namalovat a dokončit. Jak je to s úrovněmi obtížnosti?

Lehká obtížnost

Nejsnadnější obrázky z naší nabídky si většinou vystačí s menším počtem barevných odstínů. Obrázky mají větší plochy k vybarvování a často se vyznačují určitou pravidelností. Hranice plošek nejsou tak členité a snadněji se vybarvují. Obrázky jsou vhodné i pro malé děti, začátečníky nebo třeba seniory, kteří si procvičují koordinaci pohybů. Není třeba mít tak pevnou ruku a soustředěné oko.

Naučíte se udržet pozornost a pak můžete začít malovat obrazy, kde počet plošek a barev mírně naroste.

Střední obtížnost

Tato úroveň už mnohdy přesahuje schopnosti velmi malých dětí. Více záleží na dodržení hranic vyznačených plošek, kterých je více, jsou menší a více tvarované.

Počet použitých barev ani tak složitost nezvyšuje, jen častěji vymýváte štětec při změně barvy, ale s vyšší náročností hlavně roste počet odstínů barev. Pro dospělé lidi je to úroveň vhodná pro první seznámení s malováním podle čísel. Obrázky střední úrovně visící na zdi vzbudí pozornost každé návštěvy.

Těžká obtížnost

Pokud už jste zkusili pár obrázků z nižších úrovní a získali jste určité zkušenosti, přijměte další výzvu. Složitější obrazy a těžká úroveň vás zase posune o kus dál.

Malování podle čísel už vyžaduje soustředěnou práci. Tuto úroveň už nelze označit jen za omalovánky. Plošky jsou velmi malé, různě se prolínají a musíte použít větší množství barevných odstínů. Čísla na ploškách jsou malinká a oceníte dobrou lupu jako pomocníka při práci. Můžete vytvořit hotová mistrovská díla.

100 %