Znamení Střelce a jeho kreativita – 22. 11. - 21. 12.

Střelec je temperamentní, upřímný a energický. Pokud mu vybíráte dárek, vsaďte na jeho zálibu v příjemných zážitcích, krásných věcech, dobrodružství a hobby. Má spoustu různorodých koníčků a umělecké sklony. Věnujte mu malování podle čísel.

Jací jsou lidé ve znamení Střelce

Elementem temperamentního a extrovertního Střelce je oheň. Je ambiciózní, tak trochu hyperaktivní,cílevědomý, spolehlivý, pracovitý, energický, optimistický, nenechá se rozhodit a nemá problém se vyrovnat s náhlými zvraty. Nezdolný idealista věří ve spravedlivý svět. Je to dobrodruh, který nadšeně zkoumá nová místa, prostředí a poznává lidi. Oblíbený bavič je někdy až příliš upřímný, ale taktní. Je citlivý, věrný, laskavý, komunikativní, mírně výbušný a má smysl pro rodinu.

Střelec a jeho kreativita

Energický Střelec miluje sport, pohyb, cestování i umění. Má sklony k umělecké tvorbě, jako je malba, kresba, literatura, tanec či hudba. Vždy rád vytvoří něco krásného, proto je pro něj obraz pro malování podle čísel vhodným dárkem. Nesnáší nudu, lži a pomluvy a kreativní tvoření mu dělá radost. Rád si dopřává pěkné věci, starožitnosti i moderní umění a vkusné doplňky do bytu či domu.

Střelec a jeho barvy

Veselému znamení Střelce vládne planeta štěstí a optimismu Jupiter a ocení teplé a ohnivé odstíny povzbuzujících barev, jako je žlutá, zlatá, krémová, oranžová a ohnivě červená. Pro zklidnění se doporučuje zelená, modrozelená a chladnější citronově žlutá. Pro podporu úspěchu se doporučuje tmavě žlutá a oranžová barva. Vyhnout by se měli modré barvě, která v nich podpoří melancholii a neklid.

Dobrodružné cestování a rychlá auta

Energického střelce potěší obrazy s motivem historických vozů, rychlých automobilů a motorek, které jsou pro něj zdrojem skvělé zábavy a vzrušující cesty za dobrodružstvím plné nových podnětů. Ocení obrazy měst, jako jsou Londýn, Paříž, pulsující New York, Noční Benátky, ale i obraz Mapa světa nebo Planeta zvířat. Potěší ho motiv krajiny, přírody a zajímavých míst. Často miluje vodní sporty, potápění či windsurfing a ocení motivy moří, oceánů, loděk i plachetnic.

Milovník přírody, zvířat i umění

Střelec má citlivou duši a krásný vztah k přírodě a zvířatům. Pokud má domácího mazlíčka, klidně mu nechte vytvořit jeho podobiznu podle fotky. Miluje poznávání nových krajů, lidí, exotických kuchyní, hudbu i tanec. Oslňte ho obrazem Žena s klavírem, Baletka nebo Tanečnice. Potěšte Střelce malováním podle čísel a darujete mu obraz, který si může sám vymalovat a vyvěsit doma jako dekoraci.

Střelci milují abstrakci i pestré barvy

Střelce přitahuje abstrakce a tvary, díky kterým může projevit svou nespoutanou životní energii. Rád při tvorbě sahá po výrazných a pestrých barvách i neobvyklých kombinacích. Pro cestovatele je tu Abstraktní krajina, pro milovníky tance Baletka abstrakce a pro veselé příznivce zvířecí říše Kráva abstrakce nebo Duhová kočka.

100 %