Znamení Blíženců a jejich kreativita – 22. 5. – 21. 6.

Blíženci jsou znamení se silnou fantazií a velkým životním elánem. Pokud provozují kreativní činnost, pomůže jim to dát průchod jejich vnitřní energii a uvolnit napětí. Obraz pro malování podle čísel je dárkem, kterým jim zaručeně uděláte radost.

Jací jsou lidé ve znamení Blíženců

Podle astrologie je planetou Blíženců Merkur, který jim dodává potřebnou odvahu a smysl pro pragmatismus. Mají nadhled, nebojí se učinit důležitá rozhodnutí a daří se jim v podnikání i obchodu. Živlem Blíženců je vzduch. Jsou stále v pohybu, vymýšlí různé aktivity i dobrodružství, nesnáší nudu a jsou středem pozornosti. Mají proměnlivé emoce, velkou fantazii, skvělý smysl pro humor i sklony k hyperaktivitě.

Blíženci a jejich barvy

Pro vzdušné znamení Blíženců jsou vhodné neutrální barvy a přírodní odstíny svěží a světle zelené, což je barva planety Merkur. Vyhovuje jim i béžová, písková a odstín velbloudí srsti. Měli by se obklopovat veselými a pozitivními odstíny žluté, vhodné pro jejich rychlou, přátelskou a komunikativní povahu. Jde o barvu radosti, slunce a energie. Vhodné jsou i světlé odstíny fialové a lila s bílou či béžovou.

Blíženci a jejich kreativita

Pokud znáte Blížence, víte, že jsou velmi kreativní, umí zaujmout a každý jim rád naslouchá. Jsou výmluvní, mají bezbřehou fantazii a jsou abnormálně tvořiví. V srdci jsou nenapravitelnými romantiky. To se projevuje v jejich činnostech, ať už jde o romantické večeře, vyjížďky na lodičce, dobrodružné cesty, anebo obrazy na stěnu, které si nadšeně sami namalují. Z objevování nového a neznámého jsou nadšení.

Města a světové mapy

Blíženci jsou romanticky založené povahy. Umí být velmi sentimentální a nadchne je motiv s romantickou tematikou. Může to být Zamilovaný pár, Láska při úplňku i milenci pod Eiffelovou věží. Potěší je romanticky laděný obraz oblíbeného města, kam by se rádi podívali, nebo kam se rádi vrací jako přímořské letovisko, přístav, Londýn, Paříž, pulsující New York, Noční Benátky nebo rovnou Mapa světa.

Pro milovníky dobrodružství a umění

Blíženci se rádi baví, ať už jde o koncert nebo třeba filmový či hudební festival. Rád cestuje a objevuje nová místa, chutě a vůně, ať už za hranice nebo jen po Čechách. Můžete jim darovat obraz s jakýmkoliv motivem. Milovníky zvířat potěší obraz jejich zvířecích miláčků, jednorožců nebo barevných zvířat v abstraktním provedení. Dejte jim něco, co je rozesměje a udělá jim radost. Blíženci milují každé překvapení.

Pro podporu bezbřehé fantazie

Každý Blíženec má silnou fantazii a nadchne ho, že bude moci realizovat svoji kreativní stránku. Je odvážný a nebojí se jít do něčeho nového ani v případě, že nemá umělecké vzdělání. Malování podle čísel zvládne každý i bez průpravy a může dát průchod své vášni pro objevování a poznávání. Vyberte takový motiv, který mu sedne jako ulitý, ať už jde o květiny, přírodu, luxusní auta, hory, moře či města.

100 %